Peltieristykset

Peltieristys edullisesti ja laadukkaasti

Teollisuuseristys Sorri Oy tekee peltieristykset uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin kestävällä tavalla. Peltieristyksiä tehdään koko Suomessa, maalla sekä merellä. Peltieristykset teemme suurille ja pienille asiakkaille. Kohteina ovat useimmiten erilaiset suuret rakennukset, kuten toimistotalot ja teollisuuskompleksit. Peltieristyksiä tehdään myös asuinrakennuksiin kuten kerrostaloihin, rivitaloihin ja omakotitaloihin.

Pidempi käyttöaika

Huolellisesti ja oikein tehty peltieristys lisää putkistojen käyttöaikaa merkittävästi. Käyttöajan pidennyksellä saadaan aikaan suuret säästöt, mutta samaan aikaan myös lämmityskulut pienenevät, koska laadukas peltieristys estää lämmön karkaamisen matkan varrella. Teollisuuseristys Sorri Oy:n peltieristykset takaavat tiiviit putket, jotka eivät vuoda vääriin paikkoihin. Peltieristys on erinomainen eristystapa esimerkiksi lämmitykseen, koska se estää lämmön karkaamisen siirron aikana.

Palokatkot

Palokatkon tärkeimpänä tehtävänä on tiivistää osastoivan rakennusosan läpi kulkevien putkien, kaapelien, kanavien ja hormien edellyttämät läpiviennit, niin ettei olennaisesti heikennetä rakennusosan osastoivuutta. Onnistunut ja oikeanlainen palokatko pienentää merkittävästi tulipaloista aiheutuvaa riskiä. Pienetkin aukot nimittäin voivat aiheuttaa mittavat vahingot ja kustannukset. Valitsemme oikeanlaiset palokatkot kohteen vaatimusten ja ominaisuuksien mukaan, jolloin palokatko palvelee parhaiten käyttötarkoitustaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!