Jäähdytys­putkieristykset

Jäähdytys turvallisesti ja tehokkaasti

Teollisuuseristys Sorri Oy tekee jäähdytysputkieristyksiä suuriin ja pieniin kohteisiin vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Jäähdytysputkieristykset tehdään kohteen vaatimusten mukaan ja asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa. Jäähdytysputkieristyksiä tehdään uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin koko Suomen alueella.

Uudisrakentaminen ja saneerauskohteet

Jäähdytysputkieristyksiä toteutamme uudiskohteissa ja saneerauskohteissa. Olemme tehneet jäähdytysputkieristyksiä useille suurille rakennusliikkeille ympäri Suomea, jonka vuoksi meillä on vankka kokemus isoistakin projekteista. Toisaalta teemme jäähdytysputkieristyksiä pieniinkin kohteisiin kuten omakotitaloihin. Jäähdytysputkieristyksiä olemme tehneet moniin saneerauskohteisiin kuten vanhoihin uudistettaviin toimistorakennuksiin. 

Toimistorakennuksista omakotitaloihin

Palvelemme erikokoisia asiakkaita koko Suomessa. Toteutamme jäähdytysputkieristykset esimerkiksi suuriin toimistorakennuksiin, teollisuustiloihin, julkisiin rakennuksiin, kerrostaloihin, rivitaloihin ja omakotitaloihin.

Turvallista ja kestävää

Jäähdytysputkien eristys on tehtävä erityisen huolellisesti, jotta vältytään kondessivesivahingoilta. Puutteellisesti ja huolimattomasti toteutettu jäähdytysputkieristys johtaa mittaviin vahinkoihin ja suuriin kustannuksiin. Teollisuuseristys Sorri Oy:n osaajat tuntevat jäähdytysputkieristämisen sudenkuopat, jolloin ne pystytään välttämään. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi suuren määrän onnistuneita jäähdytysputkieristyksiä.

Laivatyöt

Olemme palvelleet erilaisissa eristystöissä myös telakkateollisuutta Suomessa. Laivoihin olemme tehneet monia putkieristystöitä, kuten ilmastointieristyksiä, jäähdytysputkieristyksiä ja peltieristyksiä. Vahvuutemme laivaeristystöissä on joustavuutemme ja aikataulussa pysyminen. Teemme eristystyöt laivoihin juuri silloin kun asiakkaan tarve vaatii sekä työt valmistuvat sovitun aikataulun mukaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!