Ilmanvaihto­eristykset

Ilmanvaihtoeristykset rakennuksiin ja laivoihin

Ilmanvaihtoeristykset teemme erilaisiin kohteisiin maalla ja merellä. Maalla teemme ilmanvaihtoeristykset runsaasti erityisesti suurille rakennusliikkeille ympäri Suomea. Omakotitalorakentajat kuuluvat lisäksi asiakaskuntaamme. Merellä olemme palvelleet eri telakoiden laivanrakentajia. Laivoihin olemme toteuttaneet pieniä ja suuria ilmanvaihtoeristykset. Ilmanvaihtoeristykset teemme koko Suomen alueella.

Ilmanvaihtoeristykset on tärkeä

Ilmanvaihtoeristykset tekeminen oikein ja kestävästi on erittäin tärkeää koko ilmanvaihtojärjestelmän toiminnan kannalta. Jos ilmanvaihtojärjestelmää käytetään myös tilojen jäähdyttämiseen, on kondenssitiivis eristäminen ehdotonta, jotta vältytään kosteusvaurioilta. Ilmanvaihtoeristykset huomioidaan myös paloeristys- ja lämpöeristystarpeet.

Ilmanvaihtoeristykset uudis- ja saneerauskohteisiin

Teollisuuseristys Sorri Oy:n ammattilaiset tekevät Ilmanvaihtoeristykset kaikkiin uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Kohteen suuruudella ei ole merkitystä vaan kykenemme vastaamaan suuriinkiin urakoihin nopeasti ja joustavasti. Asiakkaan kanssa sovitaan aikataulu tehtyjen suunnitelmien pohjalta, jonka jälkeen työt tehdään sovitun mukaisesti.

Selvät säästöt

Kunnollinen ilmanvaihtoeristykset takaa selvät säästöt sekä lämmittämisessä että jäähdyttämisessä. Tiiviissä ilmanvaihtojärjestelmässä ilma kulkee juuri sinne mihin sen on tarkoituskin, eikä se matkan varrella vuoda vääriin epätoivottuihin paikkoihin. Tiivis ilmanvaihtojärjestelmässä myös ehkäisee kosteusvaurioiden syntymisen rakenteisiin. Ilmanvaihtoeristyksissä ei kannata säästää, koska pitkällä aikavälillä se aiheuttaa merkittäviä kustannuksia.

Äänieristykset

Äänieristyksiä teemme esimerkiksi kerrostalojen viemäriputkiin. Viemäriputkien äänieristys nostaa merkittävästi asumismukavuutta kohteesta riippumatta. Kerrostalojen linjasaneerausten yhteydessä on mahdollista vaikuttaa putkiston äänieristyksen laatuun, joka parantaa talon asumisviihtyvyyttä ja nostaa sen arvostusta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!